Πεσκανδρίτσα κοκκινιστή με ντομάτα στην κατσαρόλα

2014-09-02
πεσκανδριτσα κοκκινιστη
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια εκπληκτική συνταγή για πεσκανδρίτσα κοκκινιστή με ντομάτα στην κατσαρόλα, ένα πολύ νόστιμο αλλά κάπως ακριβό ψάρι που όμως είναι πραγματικά πεντανόστιμο. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή που αναδεικνύει τη γεύση του ψαριού σε συνδυασμό με μια κρεμώδη, κοκκινιστή σάλτσα . Θα χρειαστείτε αρκετό ψωμάκι για να βουτήξετε και όταν το σερβίρετε όλοι θα νιώσουν ότι βρίσκονται σε μια καλή ψαροταβέρνα! Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

Υλικά

  • 2 φιλέτα πεσκανδρίτσα
  • Ελαιόλαδο
  • 600 γρ. κονσέρβα ντομάτα
  • 1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
  • Μισή κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Σοτάρουμε ελαφρά τα φιλέτα της πεσκανδρίτσας που έχουμε κόψει σε μπουκιές

Βήμα 3

Προσθέτουμε τη ντομάτα και σιγοβράζουμε

Βήμα 4

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα

Βήμα 5

Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε

Βήμα 6

Η πεσκανδρίτσα κοκκινιστή με ντομάτα στην κατσαρόλα είναι έτοιμη

 

Tips

  • Προσθέστε τα μυρωδικά της επιλογής σας!
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή