Πεσκανδρίτσα σαγανάκι με μουστάρδα

2014-09-10
πεσκανδριτσα σαγανακι με μουσταρδα
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια εξαιρετική συνταγή για πεσκανδρίτσα σαγανάκι με μουστάρδα, ένα φανταστικό ορεκτικό σε ένα επίσημο τραπέζι που βέβαια μπορεί να σερβιριστεί και ως κυρίως πιάτο με διάφορα συνοδευτικά. Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ νόστιμο ψάρι που αξίζει να δοκιμάσετε και ακόμα περισσότερο να μαγειρέψετε! Καλή επιτυχία!

Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο πεσκανδρίτσας
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κουτ.γλ. μουστάρδα
  • 3 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένο
  • Λίγο θυμάρι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1/3 κούπας λευκό κρασί

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τέλος το σκόρδο

Βήμα 3

Ρίχνουμε μουστάρδα και λίγο νεράκι, το κρασί και τα μπαχαρικά

Βήμα 4

Προσθέτουμε μισή κούπα ζεστό νερό και σιγοβράζουμε

Βήμα 5

Προσθέτουμε τη πεσκανδρίτσα σε κομματάκια

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα

Βήμα 7

Η πεσκανδρίτσα σαγανάκι με μουστάρδα είναι έτοιμη!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή