Πεϊνιρλί εύκολο με έτοιμη ζύμη και λίγα υλικά (της Αργυρώς)

2015-03-10
πεινιρλι αργυρως
  • Σερβίρεις : 2-4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια από τις πιο φανταστικές συνταγές με πεϊνιρλί που είναι εύκολο με έτοιμη ζύμη και λίγα υλικά (της Αργυρώς) είναι ένα τέλειο σνακ που μπορεί αν σερβιριστεί και σαν κυρίως πιάτο. Για ευκολία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμο φύλλο ζύμης ενώ το μυστικό είναι στο ψήσιμο για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το!

Υλικά

  • 1 φύλλο ζύμης (για πίτσα)
  • 100 γρ. τυρί κασέρι
  • 2 αυγά
  • Βούτυρο λιωμένο
  • 2 φέτες σουτζούκι ή καπνιστό ζαμπόν

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και βάζουμε κάτω στον φούρνο ένα ταψί αναποδογυρισμένο

Βήμα 2

Κόβουμε την έτοιμη ζύμη στη μέση κατά μήκος και δίνουμε το σχήμα του πεινιρλί

Βήμα 3

Γεμίζουμε με το τυρί και τοποθετούμε πάνω στο αναποδογυρισμένο ταψί

Βήμα 4

Ψήνουμε για 10 λεπτά και βάζουμε το ζαμπόν και ένα αυγό σε κάθε πεινιρλί

Βήμα 5

Ψήνουμε για ακόμα πέντε λεπτά και τα βγάζουμε από το φούρνο

Βήμα 6

Αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και σερβίρουμε

Βήμα 7

Το πεινιρλί Αργυρώς είναι έτοιμο

 

Tips

  • Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε το πεινιρλί στο ταψί που καίει για να ψηθεί ακριβώς όπως πρέπει
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή