Πιτσάκια με ζύμη σφολιάτας ατομικά για μπουφέ

2015-06-04
Πιτσάκια με ζύμη σφολιάτας
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μία υπέροχη και πολύ εύκολη συνταγή για λαχταριστά πιτσάκια με ζύμη σφολιάτας ατομικά για μπουφέ σου παρουσιάζω παρακάτω. Πρόκειται για την ιδανική πρόταση για πιτσάκια τόσο για κάποιο παιδικό πάρτυ ή συγκέντρωση φίλων στο σπίτι. Είναι από τα πιάτα που η οικογένειά μου τιμάει δεόντως κάθε φορά που το φτιάχνω. Χρησιμοποιώντας σφολιάτα ως βάση μειώνεται κατά πολύ ο δείκτης δυσκολίας ως προς την παρασκευή τους έτσι δημιουργείς εύκολα και απλά με αγνά υλικά που εσύ επιλέγεις ένα πολύ γευστικό και νόστιμο πιάτο. Δοκίμασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη και στείλε μου τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου στο χώρο που υπάρχει κάτω κάτω στη σελίδα.

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας
  • ρίγανη
  • 6 φέτες ζαμπόν ψιλοκομένο
  • 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • κασέρι τριμμένο
  • πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • μανιτάρια ψιλοκομμένα

Διαδικασία

Βήμα 1

Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε την επιφάνεια του με κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας ανάλογα τι έχουμε στο ψυγείο μας.

Βήμα 2

Προσθέτουμε όλα τα υλικά μας καλύπτοντας την κέτσαπ και τυλίγουμε ρολό το φύλλο μας.

Βήμα 3

Κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι φέτες το ρολό μας και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

Βήμα 4

Πασπαλίζουεμ με ρίγανη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή