Πιτσάκια με ψωμί του τόστ ατομικά αλά Ελληνικά

2015-05-23
Πιτσάκια με ψωμί του τόστ
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Δημιούργησε υπέροχα, πεντανόστιμα πιτσάκια με ψωμί του τόστ ατομικά αλά Ελληνικά, ακολουθώντας τη συνταγή που σου παρουσιάζω μέσα από την παρακάτω σελίδα. Είναι μία πολύ εύκολη και γρήγορη παραλλαγή της κλασικής και πολυαγαπημένης μας πίτσας όπου αντί για ζύμη χρησιμοποιούμε ψωμί του τόστ ως βάση, κάτι το οποίο μας απαλλάσει από τις πολλές ώρες στην κουζίνα. Εύκολα, γρήγορα και κυρίως γευστικά λοιπόν δημιουργείς ένα φανταστικό σνάκ που θα λατρέψει όλη η οικογένεια και είναι από τις πιο ιδιαίτερες ιδέες για πιτσάκια που θα βρεις. Ως γέμιση είτε μπορείς να ακολουθήσεις τη δική μου πρόταση είτε να δημιουργήσεις τη δική σου παραλλαγή ανάλογα και με τα γούστα σου. Θα χαρώ πολύ να μοιραστείς μαζί μου τα σχόλιά σου μέσα από το χώρο που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 8 φέτες ψωμί του τόστ
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες μπέικον
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας (π.χ. γραβιέρα, μοτσαρέλα, κασέρι)
  • ελιές σε λωρίδες
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
  • 1 ντομάτα μεγάλη ψιλοκομμένη
  • ρίγανη

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα τοποθετούμε τη μία φέτα ψωμί δίπλα στην άλλη χωρίς να αφήσουμε κενά.

Βήμα 2

Αλείφουμε την κάθε φέτα με λίγη από τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε από επάνω το τυρί που επιλέξαμε τριμμένο, το μπέικον και το ζαμπόν ψιλοκομμένα, την πιπεριά μαζί με τη ντομάτα επίσης ψιλοκομμένα καθώς και τις ελιές σε λωρίδες.

Βήμα 3

Πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή