Πρασοσέλινο με μοσχάρι

2014-05-03
Πρασοσελινο με μοσχαρι
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 2:000 h
  • Έτοιμη σε : 2:10 h

Μια τέλεια συνταγή για πρασοσέλινο με μοσχάρι, ιδανικό πιάτο για μεσημεριανό αλλά και βραδινό! Δοκίμασέ το!

Υλικά

  • 2 κιλά μοσχάρι σε μερίδες
  • 5 πράσα ψιλοκομμένα
  • 2 ματσάκια σέλινο
  • 2 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας
  • Μισή κούπα ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές να πάρει χρώμα

Βήμα 3

Προσθέτουμε το σέλινο και τα πράσα και ανακατεύουμε καλά

Βήμα 4

Συμπληρώνουμε με δύο κούπες νερό και σιγοβράζουμε

Βήμα 5

Όταν σωθεί το νερό και μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα

Βήμα 7

Το πρασοσέλινο με μοσχάρι είναι έτοιμο!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή