Κόκκινη ρέγγα με κρεμμύδι σε μπρουσκέτα

2014-09-12
Ρεγκα με κρεμμυδι
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 5m

Μια πολύ εύκολη συνταγή για να ετοιμάσεις κόκκινη ρέγγα με κρεμμύδι σε μπρουσκέτα, ένα πολύ ξεχωριστό ορεκτικό που μπορείς να σερβίρεις σαν μεζέ με ούζο στους καλεσμένους σου. Γίνεται γρήγορα με ελάχιστα υλικά και είναι πολύ νόστιμο ειδικά για τους λάτρεις της ρέγγας. Μερικές φορές τα πιο απλά πιάτα είναι και τα πιο νόστιμα! Δοκίμασέ το οπωσδήποτε και σίγουρα θα το λατρέψεις! Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 2 φέτες ψωμί
  • 1 συσκευασία ρέγγα καπνιστή
  • 1/4 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 8-10 κάπαρη
  • Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Φρυγανίζουμε ελαφρά το ψωμί

Βήμα 2

Βάζουμε από πάνω τη ρέγγα και την κάπαρη

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο

Βήμα 4

Σερβίρουμε σε πιατάκια

Βήμα 5

Η κόκκινη ρέγγα με κρεμμύδι σε μπρουσκέτα είναι έτοιμη

 

Tips

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι είδος ψωμιού θέλεις!
  • Σέρβιρε με κρασί ή με ούζο
  • Αν δεν έχεις έτοιμη ρέγγα καπνιστή φιλέτο, τότε πέρασε τις ρέγγες από φλόγα, από το γκαζάκι για λίγο μέχρι να καψαλιστεί η πέτσα και με ένα μαχαίρι φιλετάρισέ την και κράτα το ψαχνό
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή