Ρέγγα φρέσκια με μυζήθρα και λεμόνι

2014-09-16
ρεγγα με μυζηθρα
  • Σερβίρεις : 2-4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 5m

Μια τέλεια συνταγή για ρέγγα φρέσκια με μυζήθρα και λεμόνι, ένα τέλειο ορεκτικό που σερβίρεται σαν μεζές μαζί με ψωμί και ποτό. Μπορείς να το ετοιμάσεις πολύ εύκολα και γρήγορα για τους καλεσμένους σου, ειδικά αν έχεις έτοιμη καπνιστή ρέγγα. Είναι πολύ νόστιμο και σίγουρα θα το προτιμήσουν όλοι! Καλή επιτυχία!

Υλικά

  • 1 ρέγγα καπνιστή φιλέτο
  • Ελαιόλαδο
  • 120-150 γρ. τριμμένη μυζήθρα
  • Χυμός από 1 λεμόνι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε τα φιλέτα της καπνιστής ρέγγας

Βήμα 2

Το βάζουμε σε μπολ και ρίχνουμε τη μυζήθρα ανακατεύοντας

Βήμα 3

Ρίχνουμε ελαιόλαδο και τον μισό χυμό

Βήμα 4

Ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμόνι

Βήμα 5

Η ρέγγα φρέσκια με μυζήθρα και λεμόνι είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Για να ετοιμάσεις τη ρέγγα καπνιστή φιλέτο, την περνάς από τη φλόγα σε ένα γκαζάκι και την καψαλίζεις λίγο κρατώντας την από το κεφάλι. Στη συνέχεια αφαιρείς το κεφάλι, την ουρά, την πέτσα και τα κόκκαλα και κρατάς το εσωτερικό!
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή