Ραβιόλια με γέμιση τυριού

2014-05-16
Ραβιολια με γεμιση τυρι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 60m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 1:10 h

Μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή για σπιτικά ραβιόλια με γέμιση τυριού! Δοκίμασέ την!

Υλικά

  • 6 αυγά
  • 3 κούπες αλεύρι
  • Μισή κούπα ζεστό νερό
  • 1 κούπα τυρί ρικότα
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζυμώνουμε τα αλεύρι μαζί με τα 4 αυγά και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί (περίπου μισή κούπα)

Βήμα 2

Καλύπτουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα

Βήμα 3

Αλευρώνουμε τον πάγκο, κόβουμε τη ζύμη σε 4 κομμάτια και τα ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο

Βήμα 4

Κόβουμε το φύλλο σε τετραγωνάκια και το περνάμε με ένα πινέλο με ένα χτυπημένο αυγό

Βήμα 5

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί με 1 αυγό αλάτι και πιπέρι

Βήμα 6

Με ένα κουταλάκι βάζουμε γέμιση στα τετραγωνάκια και τα κλείνουμε πιέζοντας τις άκρες με ένα πιρούνι

Βήμα 7

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό για περίπου 10 λεπτά

Βήμα 8

Τα ραβιόλια με γέμιση τυρί είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή