Ραβιόλια με Μανιτάρια

2013-05-14
ραβιολια με μανιταρια
  • Σερβίρεις : 3
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή. Τα ραβιολια με μανιταρια θα τους ενθουσιάσουν όλους με την υπέροχη γεύση τους. Συνδυάζεται πολύ καλά με ένα καλό λευκό κρασί. Δοκίμασε να φτιάξεις κι εσύ αυτή την καταπληκτική ιταλική συνταγή και μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω στη σελίδα τα σχόλιά σου.

 

Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 450 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 6 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
  • 200 ml λευκό κρασί
  • λευκό πιπέρι
  • 300 γραμμάρια ραβιόλια βρασμένα σε αλατισμένο νερό και σουρωμένα
  • αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνεις το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζεις το κρεμμύδι.

Βήμα 2

Προσθέτεις και τα μανιτάρια να ροδίσουν λίγο.

Βήμα 3

Σβήνεις με το κρασί και το λεμόνι και αλατοπιπερώνεις.

Βήμα 4

Ρίχνεις και τα ραβιόλια και ανακατεύεις καλά.

Βήμα 5

Συγχαρητήρια τα ραβιολια με μανιταρια είναι έτοιμα. Καλή όρεξη.

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή