Ραβιόλι με Κρέμα Γάλακτος

2013-05-08
ραβιολι με κρεμα γαλακτος
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ νόστιμη και απλή συνταγή. Τα ραβιολι με κρεμα γαλακτος θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που δε χάνει όμως καθόλου από τη γεύση της. Δοκίμασέ την με όλη την οικογένεια και μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω στη σελίδα τα σχόλιά σου.

 

Υλικά

  • 450 γραμμάρια ραβιόλι με γέμιση τυριού
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο χωρίς αλάτι
  • μισό μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 200 ml πηχτή κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζεις τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 2

Σε ένα τηγάνι λιώνεις το βούτυρο και σωτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα 3

Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις.

Βήμα 4

Συγχαρητήρια τα ραβιολι με κρεμα γαλακτος είναι έτοιμα. Καλή απόλαυση.

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή