Ρεβυθοκεφτέδες της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

2013-04-24
ρεβυθοκεφτεδες της αργυρως μπαρμπαριγου
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : PT15M 15'
  • Χρόνος Μαγειρέματος : PT40M 40'
  • Έτοιμη σε : PT55M 55'

Μια παραδοσιακή και πολύ νόστιμη συνταγή. Οι ρεβυθοκεφτεδες της αργυρως μπαρμπαριγου θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με την υπέροχη γεύση τους και το ιδιαίτερο άρωμά τους. Ιδανικός συνδυασμός με ένα ντιπ γιαουρτιού. Πολύ καλός μεζές για παγωμένη μπύρα. Δοκίμασέ τους και μην ξεχάσεις να μου γράψεις τα σχόλιά σου εδώ παρακάτω.

 

Ingredients

  • 600 γραμμάρια ρεβύθια βρασμένα
  • 400 γραμμάρια ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού μουλιασμένη σε κρασί και νερό
  • 2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα
  • μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • λίγο λευκό κρασί για το μούλιασμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Method

Step 1

Στραγγίζεις πολύ καλά τα κρεμμύδια και το ψωμί.

Step 2

Πολτοποιείς τα ρεβύθια στο μπλέντερ.

Step 3

Βάζεις σε ένα μπωλ και προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά.

Step 4

Πλάθεις τα κεφτεδάκια σου σε ότι σχήμα και μέγεθος θες.

Step 5

Τηγανίζεις σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Step 6

Βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το λάδι.

Step 7

Συγχαρητήρια οι ρεβυθοκεφτεδες της αργυρως μπαρμπαριγου είναι έτοιμοι. Καλή απόλαυση.

 

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Υλικά Συνταγής: , , , , , , ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.4 / 5)

3.4 5 18
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

18 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Σχετικές Συνταγές:
  • πουρες με σνιτσελ

    Πουρές με σνίτσελ

  • χταποδι με κριθαρακι στο φουρνο

    Χταπόδι γιουβέτσι με κριθαράκι στο φούρνο

  • φρέσκα στρειδια

    Φρέσκα στρείδια βραστά

  • κοτοπουλο με φιδε

    Κοτόπουλο με φιδέ

  • φαγκρι γιουβετσι

    Φέτα φαγκρί στο φούρνο γιουβέτσι

Σχόλια για τη συνταγή

  1. posted by Γιάννης Καφφάσης on November 7, 2013

    Σας ευχαριστώ , θα σας ενημερώσω το αποτέλεσμα. :-)

      Reply
  2. posted by ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΞΕΝΙΑ on January 29, 2014

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣΣΑΣΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

      Reply
  3. posted by Κατερινα εξαρχοπουλου on March 23, 2014

    Θα τους δοκιμασω και θα σας ενημερωσω.

      Reply

Γράψε ένα Σχόλιο

Pinterest
Email
Print