Ρυζόγαλο με βρώμη και μπανάνα χωρίς ζάχαρη

2015-05-08
Ρυζόγαλο με βρώμη
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μία εναλλακτική πρόταση για να φτιάξεις υπέροχο και ιδιαιτέρως θρεπτικό ρυζόγαλο με βρώμη και μπανάνα χωρίς ζάχαρη ακολουθεί παρακάτω στον ιστότοπό μας. Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις τα πιο αγνά υλικά σου καθώς πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο και εύκολο γλύκισμα ως προς την παρασκευή του συνεπώς όλη η θρεπτική αξία και το γευστικό αποτέλεσμα οφείλεται στα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις. Είναι ιδανικό σε σχέση με τις υπόλοιπες συνταγές με ρυζόγαλο για όσους ακολουθούν προσεγμένη διατροφή καθώς δεν περιέχει ζάχαρη και τέλεια πρόταση για το πρωινό σου. Περιμένω να το φτιάξεις και να μοιραστείς μαζί μου τις εντυπώσεις σου μέσα από το χώρο που ακολουθεί στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 8 κουταλιές σούπας βρώμη
  • 1 κούπα γάλα
  • 1 κουταλιά σούπας μέλι
  • κανέλα (προαιρετικά)
  • μπανάνα (προαιρετικά)

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με το μέλι και στη συνέχεια ρίχνουμε τη βρώμη αφήνοντας να σιγοβράσουν για 4 περίπου λεπτά.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τη μπανάνα κομμένη σε κομμάτια και ανακατεύουμε.

Βήμα 3

Σερβίρουμε το μείγμα μας αφού χυλώσει σε μικρά μπολάκια πασπαλίζοντας με λίγη κανέλα.

Βήμα 4

Τρώγεται είτε ζεστό είτε κρύο.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(0 / 5)

0 5 0
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

0 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή