Ρύζι με φιδέ γλυκό

2015-04-15
Ρύζι με φιδέ γλυκό
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια παραδοσιακή και νοστιμότατη σπεσιαλιτέ από το Βόλο για ρύζι με φιδέ γλυκό θα βρεις παρακάτω στην σελίδα μας. Η πρόταση αυτή είναι μια πανεύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για να φτιάξεις ένα νόστιμο και ιδιαίτερο πιάτο. Δοκίμασε το και στείλε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια σου στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής. Το πιάτο αυτό καταναλώνεται είτε μόνο του, είτε μετά από ένα γεύμα της ημέρας σου.

Υλικά

  • 2 φλιτζάνια ρύζι γλασέ
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 1 πακέτο φιδές
  • 50 γραμ. λάδι

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε το ρύζι και το βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσει, ώσπου να πιεί το νερό όλο.

Βήμα 2

Προσθέτουμε 2 φλιτζάνια ζάχαρη και το κατεβάζουμε.

Βήμα 3

Καίμε το λάδι σε τηγάνι, προσθέτουμε και το φιδέ ψιλοτριμμένο, τον ανακατεύουμε ώσπου να κοκκινίσει καλά και αδειάζουμε το περιέχομενο του τηγανιού στην κατσαρόλα με το ρύζι και τη ζάχαρη.

Βήμα 4

Ανακατεύουμε καλά, να γίνει όλο ένα, το σκεπάζουμε με πετσέτα και το αφήνουμε να γίνει χλιαρό.

Βήμα 5

Το σερβίρουμε σε μπώλ.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή