Σαλιγκάρια με δενδρολίβανο

2014-05-10
Σαλιγκαρια με δενδρολιβανο
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια απλή συνταγή για σαλιγκάρια με δενδρολίβανο για να σερβίρετε ως ορεκτικό σε ένα τραπέζι ή σε ένα επίσημο μπουφέ!

Υλικά

  • 30 σαλιγκάρια
  • Μισή κούπα ελαιόλαδο
  • 3 κουτ.σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 1 & 1/2 κουτ.γλ. δενδρολίβανο
  • Αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε καλά το εξωτερικό των σαλιγκαριών και τις μεμβράνες στο εσωτερικό

Βήμα 2

Στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε τηγάνι με αλάτι με το άνοιγμα προς τα κάτω

Βήμα 3

Αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε ελαιόλαδο

Βήμα 4

Αφήνουμε για 5 λεπτά χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία

Βήμα 5

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το δενδρολίβανο

Βήμα 6

Ρίχνουμε το ξίδι και αφήνουμε για 2 λεπτά

Βήμα 7

Τα σαλιγκάρια με δενδρολίβανο είναι έτοιμα!

 

Tips

  • Μπορείς να γαρνίρεις και με μαιντανό
  • Σέρβιρε αμέσως!

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή