Σνίτσελ κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με τυρί και ζαμπόν (Cordon bleu)

2015-11-29
snitsel-kotopoulo-gemisto-sto-fourno
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 30m

Αγαπημένες μου φίλες, καλησπέρα σας. Αποφάσισα για σας σήμερα, να φτιάξουμε ένα απλό, εύκολο, γευστικό και οικονομικό φαγητό, τόσο απλό που μας λύνει τα χέρια σε δύσκολες στιγμές και περιστάσεις. Αναφέρομαι στο σνίτσελ κοτόπουλο, γεμιστό στο φούρνο. Είναι μια πολύ ευχάριστη συνταγή, που μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε σα γέμιση ό,τι μας αρέσει, από τυρί μέχρι αλλαντικά. Εγώ κατά κύριο λόγο επιλέγω την φέτα ή το κασέρι, τα οποία όταν λιώσουν γίνονται απίστευτα. Εσείς επιλέξτε το τι αρέσει στους δικούς σας, και πράξτε αναλόγως. Ξεκινήστε την και δεν θα χάσετε. Καλή σας όρεξη φίλες!

 

Υλικά

  • 4 σνίτσελ κοτόπουλου
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες gouda
  • 2 αβγά
  • αλεύρι
  • φρυγανιά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • 4 κουταλιές σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 6 κουταλιές σούπας γάλα

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά πλένουμε πολύ καλά τα σνίτσελ και τους ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Βήμα 2

Στη συνέχεια πάιρνουμε το κάθε σνίτσελ από τη στενη πλευρά, του βάζουμε μία φέτα ζαμπόν, μία φέτα τυρί κια τα κλέινουμε καλά.

Βήμα 3

Σε ένα πίατο ρίχνουμε το αλέυρι, σε ένα άλλο, το αυγό το οποίο το έχουμε χτυπήσει ελαφρυά με το γάλα και σε ένα άλλο τη φρυγάνια που έχουμε ανακατέψει με την παρμεζάνα.

Βήμα 4

Παίρναμε το σνίτσελ από κάθε πιάτο με τη σειρά και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα αντίστοιχα. Μόλις παναριστούν τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Βήμα 5

Τέλος παίρνουμε ένα ταψί, το αλείφουμε με ελαιόλαδο, τοποθετούμε τα σνίτσελ και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να δούμε ότι είναι έτοιμα.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή