Σολωμός τηγανιτός στο γουόκ ή στο τεφάλ

2014-10-05
σολομος τηγανιτος
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για σολωμό τηγανιτό στο γουόκ ή στο τεφάλ, ένα πολύ νόστιμο πιάτο που μπορείς να σερβίρεις ως κυρίως πιάτο μαζί με λαχανικά και ρύζι. Η προετοιμασία του είναι πολύ εύκολα και απαιτούνται ελάχιστα υλικά για να νοστιμίσει αυτό το πολύ εντυπωσιακό ψάρι. Σερβίρεται και για βραδινό ενώ είναι ιδανικό για πιο επίσημες περιστάσεις! Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 4 φιλέτα σολωμός
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι

Βήμα 2

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε

Βήμα 3

Πρώτα αφήνουμε 4 περίπου λεπτά από τη μία πλευρά και όταν πάρει χρώμα γυρίζουμε από την άλλη

Βήμα 4

Αφήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά

Βήμα 5

Ο σολωμός τηγανιτός στο γουόκ ή στο τεφάλ είναι έτοιμος

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή