Σολωμός ψάρι ψητός στη σχάρα στα κάρβουνα με κρούστα μυρωδικών

2014-09-23
σολωμος ψητος στα καρβουνα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m

Μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξεις σολωμό ψάρι ψητό στη σχάρα στα κάρβουνα με κρούστα μυρωδικών, ένα τέλειο πιάτο που μπορείς να σερβίρεις ως κυρίως πιάτο με συνοδευτικά για μεσημεριανό ή βραδινό. Ο σολωμός γίνεται πολύ νόστιμος και τρυφερός και στα κάρβουνα και είναι μια καλή επιλογή για ένα μπάρμπεκιου που θα κάνεις με φίλους. Γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο!

Υλικά

  • 4 λεπτά φιλέτα σολωμού
  • 1 κουτ.γλ. κύμινο
  • 1 κουτ.γλ. κόλιανδρο
  • Μισό κουτ.γλ. μάραθο
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε τα κάρβουνα και απομακρύνουμε τυχόν κόκαλα που έχουν μείνει στα φιλέτα

Βήμα 2

Βάζουμε το κύμινο, το κόλιανδρο και το μάραθο σε ένα αλουμινόχαρτο και αφήνουμε για λίγο πάνω από τα κάρβουνα σε σχάρα

Βήμα 3

Λαδώνουμε τα φιλέτα, τα αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε τα μυρωδικά

Βήμα 4

Ψήνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά

Βήμα 5

Ο σολωμός ψάρι ψητός στη σχάρα στα κάρβουνα με κρούστα μυρωδικών είναι έτοιμος

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή