Σουβλάκι με κοντοσούβλι

2014-04-13
σουβλακι με κοντοσουβλι
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια εύκολη συνταγή για να φτιάξεις σουβλάκι με κοντοσούβλι χωρίς κόπο και να το προσφέρεις έτσι σε μερίδες στους καλεσμένους σου το Πάσχα!

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κρέας για κοντοσούβλι
  • 1 κουτ.σούπας ρίγανη
  • Μισή κούπα ελαιόλαδο
  • Αλάτι- πιπέρι
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μαζί με το χοιρινό

Βήμα 2

Αφήνουμε να μαριναριστεί όλο το βράδυ

Βήμα 3

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια για σουβλάκι

Βήμα 4

Περνάμε το κρέας στα ξυλάκια

Βήμα 5

Ψήνουμε στη σχάρα το μπάρμπεκιου ή στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου γυρνώντας από όλες τις πλευρές

Βήμα 6

Το σουβλάκι με κοντοσούβλι είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς να βάλεις στη μαρινάδα και ντομάτα
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή