Σπαγγέτι με μανιτάρια και λάδι τρούφας

2014-07-12
σπαγγετι με μανιταρια και λαδι τρουφας
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια εντυπωσιακή συνταγή για να φτιάξεις σπαγγέτι με μανιτάρια και λάδι τρούφας, ένα πιάτο με ιδιαίτερη γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Γίνεται εύκολα και το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό, για αυτό μπορείς να το σερβίρεις σε ένα επίσημο τραπέζι ως κυρίως πιάτο. Δοκίμασέ το!

Υλικά

  • 200 γρ.σπαγγέτι
  • 10 μανιτάρια κρίμινι
  • Ελαιόλαδο
  • Λάδι τρούφας
  • 70 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο

Βήμα 2

Σοτάρουμε τα μανιτάρια για λίγα λεπτά

Βήμα 3

Βράζουμε τα σπαγγέτι al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 4

Κρατάμε 1/4 κούπας από το νερό

Βήμα 5

Τα μεταφέρουμε με ένα πηρούνι κατευθείαν από την κατσαρόλα στο τηγάνι με τα μανιτάρια χωρίς να τα σουρώσουμε

Βήμα 6

Προσθέτουμε και το νερό από τα μακαρόνια που κρατήσαμε

Βήμα 7

Ανακατεύουμε και αφού πάρει μια βράση ρίχνουμε λίγο λάδι τρούφας

Βήμα 8

Σερβίρουμε στα πιάτα με τριμμένη παρμεζάνα και μαϊντανό

Βήμα 9

Τα σπαγγέτι με μανιτάρια και λάδι τρούφας είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Recipe Comments

  • trew64

    Xmmm. Δεν το φάγαμε..