Σπετσοφάι με φέτα

2014-04-22
σπετσοφαι με φετα
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για σπετσοφάι με φέτα για να σερβίρεις ως μεζέ αλλά και ως κυρίως πιάτο.

Υλικά

  • 4 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε μπουκιές
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 150 γρ. φέτα τριμμένη
  • 3 ντομάτες τριμμένες
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.σούπας μαιντανός ψιλοκομμένος
  • 1 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 κουτ.γλ. ζάχαρη
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Τηγανίζουμε τα λουκάνικα και προσθέτουμε τις πιπεριές

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε

Βήμα 4

Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι-πιπέρι, μαϊντανό και ζάχαρη

Βήμα 5

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά

Βήμα 6

Προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε

Βήμα 7

Το σπετσοφάι με φέτα είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις ελιές!
  • Αν θες να κάνεις πικάντικο το φαγητό πρόσθεσε λίγο μπούκοβο
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3 / 5)

3 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή