Σπιτικό παγωτό ξυλάκι με την αγαπημένη μας γεύση

2015-07-16
Σπιτικό παγωτό ξυλάκι
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 0m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 0m
  • Έτοιμη σε : 0m

Δοκίμασε να ακολουθήσεις την υπέροχη συνταγή μου για σπιτικό παγωτό ξυλάκι με υλικά που σου έχουν περισσέψει σπίτι και θα δεις τον τρόπο που φτιάχνουμε το παγωτό μας σε ξυλάκι. Παρακάτω λοιπόν στη σελίδα σου παρουσιάζω έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να μετατρέψεις το μείγμα του αγαπημένου σου παγωτού σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον τόσο για τους τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μας φίλους. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε πλαστικά ποτηράκια καθώς και ξυλάκια που σίγουρα η κάθε μανούλα θα έχει περισσευούμενα από κάποιο πάρτυ (αν όχι τα βρίσκεις εύκολα σε οποιοδήποτε supermarket) και φυσικά την αγαπημένη σου γεύση παγωτού. Εύκολα και κυρίως απλά θα έχεις δημιουργήσει το πιο νόστιμο και κυρίως υγιεινό παγωτό ξυλάκι, χωρίς επιπρόσθετα χημικά και επιβλαβή συστατικά. Περιμένω για τις απορίες και τα σχόλιά σου στο χώρο που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • πλαστικά ποτηράκια και ξυλάκια
  • μείγμα από το αγαπημένο μας παγωτό

Διαδικασία

Βήμα 1

Αρχικά ετοιμάζουμε το μείγμα του αγαπημένου μας παγωτού με βάση κάποια από τις αντίστοιχες συνταγές που παρουσιάζονται στον ιστότοπό μας.

Βήμα 2

Στη συνέχεια γεμίζουμε τα ποτηράκια με το μείγμα μας και τα αφήνουμε να παγώσουν για περίπου μισή ώρα.

Βήμα 3

Αμέσως μετά μπορούμε να προσθέσουμε φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπισκότα ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε και ανακατεύουμε.

Βήμα 4

Τοποθετούμε από ένα ξυλάκι στο κέντρο κάθε ποτηριού και καταψύχουμε για περίπου 3 ώρες.

Βήμα 5

Μετά από τις 3 ώρες αφήνουμε το κάθε κυπελάκι για μερικά λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και ξεφορμάρουμε τραβώντας από το ξυλάκι.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή