Σφυρίδα με μαγιονέζα στο γκρίλ

2014-08-11
σφυριδα με μαγιονεζα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m

Μια εκπληκτική συνταγή για να μαγειρέψεις σφυρίδα με μαγιονέζα στο γκρίλ, ένα πολύ νόστιμο πιάτο με μια πεντανόστιμη σάλτσα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει σε ένα επίσημο τραπέζι. Η μαγιονέζα ταιριάζει πολύ με το ψάρι αλλά κάποιοι δεν την θέλουν σκέτη για αυτό με αυτή τη συνταγή θα μπορέσεις να την απολαύσεις σε μια ωραία σως που θα μαγειρευτεί με το ψάρι. Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 1 κιλό σφυρίδα
  • 2 κουτ.σούπας χυμός από λεμόνι
  • Μισή κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/4 κούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 κουτ.σούπας μαγιονέζα
  • Ταμπάσκο ή πάπρικα πικάντικη
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψάκι

Βήμα 2

Περιχύνουμε με χυμό λεμόνι

Βήμα 3

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ την παρμεζάνα, το βούτυρο, τη μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι και λίγο ταμπάσκο

Βήμα 4

Ψήνουμε το ψάρι στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά

Βήμα 5

Το βγάζουμε από το φούρνο, περιχύνουμε με το μείγμα και το ξαναψήνουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα

Βήμα 6

Η σφυρίδα με μαγιονέζα στο γκριλ είναι έτοιμη

 

Tips

 

  • Μπορείς να δοκιμάσεις την ίδια συνταγή και με κάποιο άλλο ψάρι
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή