Τορτίγια νηστίσιμη γεμιστή με λαχανικά και φέτα

2015-03-03
tortilla-me-laxanika
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια ωραία συνταγή για να φτιάξετε τορτίγια νηστίσιμη γεμιστή με λαχανικά και φέτα κατα το ισπανικό πρότυπο αξιοποιώντας βρασμένα λαχανικά που έχουν περισσέψει . Εύκολη και νόστιμη λύση για ενα γρήγορο βραδινό με σίγουρη επιτυχία.  Δοκιμάστε την οπωσδήποτε

Υλικά

  • 500 γρ. λαχανικά (, καρότο, κολοκύθι, μπρόκολο)
  • 6 κ.σ. λάδι
  • 1 κρεμμύδι σε φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες
  • 1 κ.σ. θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 6 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 10 αυγά
  • 150 γρ. φέτα σε κυβάκια

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ενα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά

Βήμα 2

Προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι και συνεχίζουμε να τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα

Βήμα 3

Αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε στο τηγάνι τα φρέσκα κρεμμύδια

Βήμα 4

Χτυπάμε τα αυγά σε ενα μπωλ και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 5

Στο τηγάνι με τα κρεμμύδια προσθέτουμε την φέτα και τα λαχανικά και ανακατεύουμε προσεκτικά

Βήμα 6

Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε και τα αυγά

Βήμα 7

Ανακινούμε κουνώντας το τηγάνι για 4-5 λεπτά

Βήμα 8

Μεταφέρουμε το τηγάνι στον φούρνο και ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 180 βαθμούς

Βήμα 9

Η τορτίγια με λαχανικά είναι έτοιμη

Tips

Συνοδεύστε με λευκό κρασί και πράσινη σαλάτα

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή