Τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

2014-05-23
Τορτελινια με κρεμα γαλακτος και μανιταρια
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια πεντανόστιμη συνταγή για τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια που μπορείς να σερβίρεις σε ένα επίσημο δείπνο με σιγουριά αφού πετυχαίνει κάθε φορά!

Υλικά

  • Μισό κιλό τορτελίνια
  • ¼ κούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια ή 5-6 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 3 κουτ.σούπας μαϊντανός
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια

Βήμα 3

Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό

Βήμα 4

Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί για 5 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο

Βήμα 6

Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα

Βήμα 7

Τα τορτελίνια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή