Τορτελίνια με Κρέμα Γάλακτος και Μπέϊκον

2013-05-14
τορτελινια με κρεμα γαλακτος και μπεϊκον
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια πολύ απλή και ιδιαίτερα νόστιμη συνταγή. Τα τορτελινια με κρεμα γαλακτος και μπεϊκον θα συναρπάσουν όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους. Μια πολύ εύκολη συνταγή που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις. Μετά μην ξεχάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω στη σελίδα τα σχόλιά σου.

 

Υλικά

  • 500 γραμμάρια τορτελίνια με γέμιση κρέατος, βρασμένα σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά και σουρωμένα
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • λευκό πιπέρι
  • αλάτι
  • 200 γραμμάρια μπέϊκον ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σωτάρεις το μπέϊκον χωρίς λιπαρή ουσία.

Βήμα 2

Προσθέτεις το σκόρδο για λίγο ακόμα, το βούτυρο και τα τορτελίνια και ανακατεύεις.

Βήμα 3

Ρίχνεις την κρέμα γάλακτος ανακατεύεις καλά και αφήνεις μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Βήμα 4

Κατεβάζεις από τη φωτιά και προσθέτεις το μαϊντανό.

Βήμα 5

Συγχαρητήρια τα τορτελινια με κρεμα γαλακτος και μπεϊκον είναι έτοιμα. Καλή όρεξη.

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις και άλλα υλικά της αρεσκείας σου και να δώσεις κι άλλα αρώματα στη μακαρονάδα σου.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.9 / 5)

3.9 5 9
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

9 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή