Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα ντομάτας

2014-03-06
Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 45m

Μια απλή συνταγή για ένα απολαυστικό πιάτο με τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα ντομάτας. Έχει λίγες θερμίδες και γίνεται πολύ γρήγορα, ενώ μπορείς να επιλέξεις ό,τι ζυμαρικά σου αρέσουν για να μαγειρέψεις εναλλαγές της συνταγής.

Υλικά

  • 1 πακέτο τορτελίνια
  • 1/4 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ντοματοχυμό ή κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδο περασμένες από τρίφτη
  • 1 κουτ.σούπας θυμάρι
  • Μισό καρότο κομμένο σε ροδέλες

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε μέτρια φωτιά και σε τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 4

Προσθέτουμε το καρότο και αφήνουμε να μαλακώσει για 5 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι

Βήμα 6

Ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά

Βήμα 7

Προσθέτουμε τις ντομάτες

Βήμα 8

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά

Βήμα 9

Σερβίρουμε τα τορτελίνια σε πιάτα και ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα

Βήμα 10

Τα τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα ντομάτας είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή