Τορτελίνια με λιαστή ντομάτα, σπανάκι και τυρί ρικότα

2014-10-09
τορτελινια με σπανακι και ρικοτα
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για να μαγειρέψεις τορτελίνια με λιαστή ντομάτα, σπανάκι και τυρί ρικότα, ένα πολύ νόστιμο πιάτο που μπορείς να σερβίρεις και στο καθημερινό, οικογενειακό τραπέζι αφού είναι θρεπτικό και χορταστικό αλλά και σε ένα πιο επίσημο τραπέζι. Είναι εύγεστο και αρέσει σε όλους. Δοκίμασε αυτή την συνταγή οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 1 πακέτο τορτελίνια με σπανάκι και ρικότα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κούπες φρέσκο σπανάκι
  • Μισή κούπα λιαστές ντομάτες
  • 1/3 κούπας παρμεζάνα τριμμένη

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τα τορτελίνια με σπανάκι και ρικότα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο για 1 λεπτό

Βήμα 3

Προσθέτουμε το σπανάκι και τις ντομάτες

Βήμα 4

Προσθέτουμε το σπανάκι και τις ντομάτες

Βήμα 5

Προσθέτουμε τα τορτελίνια στο τηγάνι

Βήμα 6

Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε

Βήμα 7

Τα τορτελίνια με λιαστή ντομάτα, σπανάκι και τυρί ρικότα είναι έτοιμα

 

Tips

  • Αν έχεις ρικότα μπορείς να το προσθέσεις στην σάλτσα σου
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κατεψυγμένο σπανάκι
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή