Τορτελίνια με τόνο

2014-05-21
Τορτελινια με τονο
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 15m

Μια πολύ νόστιμη και απλή συνταγή για τορτελίνια με τόνο και μπρόκολο που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Υλικά

  • 1 κιλό τορτελίνια (με τυρί)
  • 170 γρ. τόνος κονσέρβα
  • 2 κουτ.σούπας σάλτσα πέστο
  • 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • Μισό κιλό μπρόκολο (τις φουντίτσες)
  • 1 κουτ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • Τριμμένη παρμεζάνα

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε το μπρόκολο ή το ετοιμάζουμε στον ατμό

Βήμα 2

Βράζουμε τα τορτελίνια al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συκσευασίας

Βήμα 3

Τα βάζουμε σε πιατέλα και αναμειγνύουμε με το μπρόκολο και τα υπόλοιπα υλικά

Βήμα 4

Τα τορτελίνια με τόνο είναι έτοιμα!

 

Tips

  • Μπορείς να μην βάλεις πέστο και να το σερβίρεις σκέτο σαν κρύα σαλάτα!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή