Τσέχικη κρεμμυδόσουπα

2014-06-22
Τσεχικη κρεμμυδοσουπα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξεις τσέχικη κρεμμυδόσουπα και να εντυπωσιάσεις σε ένα επίσημο τραπέζι! Σέρβιρε ως ορεκτικό ή συνοδευτικό!

Υλικά

  • 4 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μπουκάλι μαύρη μπύρα (500 ml)
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 4 κουτ.γλ. θυμάρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσουν

Βήμα 3

Προσθέτουμε τη μπίρα και αφήνουμε μέχρι να φύγουν οι φουσκάλες

Βήμα 4

Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό, αλάτι, θυμάρι, πιπέρι και το σκόρδο

Βήμα 5

Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και σεβρίρουμε

Βήμα 6

Η τσέχικη κρεμμυδόσουπα είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή