Τσιπούρα στο αλουμινόχαρτο ψητή στο φούρνο με θυμάρι και κρασί

2014-08-07
τσιπουρα με θυμαρι
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 45m

Μια πολύ καλή συνταγή για να μαγειρέψεις τσιπούρα στο αλουμινόχαρτο ψητή στο φούρνο με θυμάρι και κρασί, ένα εύκολο και απλό πιάτο που όμως είναι πολύ νόστιμο. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή αν στο αρέσει να απολαμβάνεις τη νοστιμιά του ψαριού χωρίς σάλτσα αλλά με μυρωδικά που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα του. Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 2 τσιπούρες καθαρισμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μισό κουτ.γλ. θυμάρι
  • Μισό κουτ.γλ. βασιλικό
  • 60 ml λευκό κρασί
  • 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε την κάθε τσιπούρα σε αλουμινόχαρτο

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το λευκό κρασί, το θυμάρι και το βασιλικό

Βήμα 3

Ρίχνουμε ελαιόλαδο και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο σε πακέτο

Βήμα 4

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά

Βήμα 5

Η τσιπούρα στο αλουμινόχαρτο ψητή στο φούρνο με θυμάρι και κρασί είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Μπορείς να κάνεις την ίδια συνταγή με λαδόκολλα!
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή