Τσιπούρα κατεψυγμένη με φασολάκια

2014-08-27
τσιπουρα με φασολακια
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 45m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια πολύ καλή συνταγή για να μαγειρέψεις τσιπούρα κατεψυγμένη με φασολάκια, ένα υγιεινό και πολύ χορταστικό πιάτο για όλη την οικογένεια. Με αυτή τη συνταγή η προετοιμασία είναι εύκολη ενώ το αποτέλεσμα είναι πολύ νόστιμο. Δοκίμασέ την οπωσδήποτε!

Υλικά

  • 2 τσιπούρες καθαρισμένες
  • 250 γρ. φασολάκια
  • Μισή κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Λίγη ρίγανη και θυμάρι
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 κουτ.σούπας μαιντανός
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε τις τσιπούρες σε ένα λαδωμένο ταψί

Βήμα 2

Τις αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε στο εσωτερικό τους ρίγανη και θυμάρι

Βήμα 3

Ψήνουμε σε μεσαία θερμοκρασία για 35 λεπτά

Βήμα 4

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι

Βήμα 5

Σοτάρουμε τα φασολάκια και προσθέτουμε τα κρεμμύδια

Βήμα 6

Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν

Βήμα 7

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε χυμό λεμόνι

Βήμα 8

Ρίχνουμε μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά

Βήμα 9

Η τσιπούρα κατεψυγμένη με φασολάκια είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Πρόσθεσε και άλλα μυρωδικά της επιλογής σου
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή