Τσιρόνια ξεβρασμένα

2014-04-04
Τσιρόνια
  • Σερβίρεις : 8-10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 5m
  • Έτοιμη σε : 20m

Τα ξεβρασμένα τσιρόνια είναι ένα νοστιμότατο φαγητό που αλληλοσυμπληρώνεται θαυμάσια με τα όσπρια. Παρακάτω θα βρεις την συνταγή της γιαγιάς μου και αν την δοκιμάσεις θα ήθελα να μου στείλεις τις εντυπώσεις και τα σχόλια σου στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 12 τσιρόνια παστά
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • μισό κουταλάκι πιπέρι
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
  • λίγο ξύδι

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε σε κατσαρόλα νερό, ρίχνουμε μέσα τα ψάρια - όπως είναι - και τα βγάζουμε ύστερα από ένα λεπτό. Τα καθαρίζουμε και τα βάζουμε με τη σειρά σε πιατέλα.

Βήμα 2

Κόβουμε το κρεμμύδι ψιλά - ψιλά και το καβουρδίζουμε με το λάδι. Όταν κοκκινίσει ρίχνουμε το πιπέρι.

Βήμα 3

Σβήνουμε τη φωτιά, περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα ψάρια και τα ραντίζουμε με λίγο ξύδι.

Βήμα 4

Τα τσιρόνια είναι έτοιμα για να τα σερβίρουμε.

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή