Τυρόπιτα με σφολιάτα, γκούντα και φέτα

2015-10-19
turopita-me-sfoliata-kai-gkounta
  • Σερβίρεις : 8-10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 35m
  • Έτοιμη σε : 45m

Μια από τις πιο απλές συνταγές με τυρόπιτα που σου έχουμε παρουσιάσει είναι αυτή που θα βρεις παρακάτω. Βασίζεται στην σφολιάτα και στο συνδυασμό των τυριών γκούντα και φέτα. Είναι μία πίτα πολύ εύκολη και γρήγορη για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με πάρα πολύ απλά και λίγα υλικά. Το γευστικό αποτέλεσμα της πρότασης μας είναι εξαιρετικό και σε προτρέπουμε να το μαγειρέψεις και να το σερβίρεις με μια σαλάτα σαν μεσημεριανό ή να το σερβίρεις σαν ορεκτικό του βασικού γεύματος της ημέρας σου. Καλή μαγειρική και καλή όρεξη.

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 2 αυγά
  • πιπέρι
  • 250 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  • 200 γραμμάρια γκούντα τριμμένο

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ ρίχνουμε το τυρί γκούντα, τη φέτα, το πιπέρι και τα αυγά και ανακτεύουμε καλά μέχρι να γίνει ενα μίγμα.

Βήμα 2

Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί, το βουτυρώνουμε πολύ καλά και τοποθετούμε το μισό φύλλο σφολιάτας στο ταψί.

Βήμα 3

Απλώνουμε το μίγμα των τυριών πάνω στη μισή σφολιάτα και με την άλλη μισή κλείνουμε το μίγμα.

Βήμα 4

Τέλος τοποθετούμε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για 30-35 λεπτά.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή