Φάβα Λαζάρου

2014-06-25
φαβα λαζαρου
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια τέλεια συνταγή, η φάβα Λαζάρου θα εντυπωσιάσει σε ένα επίσημο τραπέζι αλλά και στο καθημερινό γεύμα αφού είναι πεντανόστιμη!

Υλικά

  • 500 γρ. φάβα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 1 & 1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 100 ml ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι – πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τη δάφνη

Βήμα 3

Προσθέτουμε τη φάβα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον ζωμό

Βήμα 4

Όταν βράσει κοιτάμε αν χρειάζεται λίγο ακόμα ζωμό

Βήμα 5

Στο μίξερ χτυπάμε τη φάβα με το ξύδι και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 6

Η φάβα Λαζάρου είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

4 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή