Φασολάδα με μοσχάρι

2014-06-22
Φασολαδα με μοσχαρι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:05 h
  • Έτοιμη σε : 1:10 h

Μια ιταλική συνταγή για να φτιάξεις φασολάδα με μοσχάρι, ένα πολύ χορταστικό και νόστιμο πιάτο.

Υλικά

  • 800 γρ. μοσχάρι σε μερίδες
  • 1 κονσέρβα φασόλια ή βρασμένα φασόλια
  • Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
  • Μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 200 ml ντοματοχυμός
  • 1 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 3

Σοτάρουμε το κρέας μαζί με το σκόρδο και τον μαϊντανό

Βήμα 4

Όταν πάρει χρώμα ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ

Βήμα 5

Προσθέτουμε τα φασόλια, τον ντοματοχυμό και το πελτέ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό

Βήμα 6

Σιγοβράζουμε για 1 ώρα με σκεπασμένο καπάκι

Βήμα 7

Η φασολάδα με μοσχάρι είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή