Φασολάδα με σελινόριζα

2014-06-30
Φασολαδα με σελινοριζα
  • Σερβίρεις : 2-3
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια ξεχωριστή συνταγή για φασολάδα με σελινόριζα που μοσχοβολάει και είναι ιδανική για τις κρύες μέρες του χρόνου!

Υλικά

  • 1 κούπα ψιλοκομμένη σελινόριζα
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα καρότα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κούπα βρασμένα φασόλια
  • 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 2 κούπες ζωμός λαχανικών
  • 2 κούπες νερό
  • 2 κουτ.σούπας χυμός από λεμόνι
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τη σελινόριζα, τα καρότα και το σκόρδο για 5 λεπτά

Βήμα 3

Προσθέτουμε τον ζωμό, τα δαφνόφυλλα και νερό και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία και μισοσκεπασμένη κατσαρόλα για ένα τέταρτο

Βήμα 4

Προσθέτουμε τα φασόλια και σιγβράζουμε για λίγα λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε τον χυμό λεμόνι και αλατοπίπερο

Βήμα 6

Η φασολάδα με σελινόριζα είναι έτοιμη!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή