Φασολάκια κοκκινιστά με μοσχάρι

2014-06-20
Φασολακια κοκκινιστα με μοσχαρι
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:05 h
  • Έτοιμη σε : 1:10 h

Μια απολαυστική συνταγή για φασολάκια κοκκινιστά με μοσχάρι, ένα χορταστικό και δυναμωτικό πιάτο, απαραίτητο για το οικογενειακό τραπέζι!

Υλικά

  • 1 & 1/2 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
  • 1 κιλό φασολάκια
  • 4 πατάτες κομμένες
  • 4 ώριμες ντομάτες τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 3 κουτ.σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Λίγο δυόσμο
  • Μιάμιση κούπα ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Σοτάρουμε το μοσχάρι από όλες τις πλευρές και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι

Βήμα 3

Προσθέτουμε μιάμιση κούπα νερό και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά

Βήμα 4

Προσθέτουμε τα λαχανικά και το σκόρδο

Βήμα 5

Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα μυρωδικά

Βήμα 6

Τα φασολάκια κοκκινιστά με μοσχάρι είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή