Φασολάκια με μοσχάρι κοκκινιστό

2014-03-08
Φασολάκια με μοσχάρι κοκκινιστό
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 45m

Ένα παραδοσιακό και πολύ νόστιμο φαγητό! Τα φασολάκια με μοσχάρι κοκκινιστό είναι ένα χορταστικό και πολύ θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

Υλικά

  • 500 γρ. φασολάκια
  • 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 500 γρ. ντοματοχυμός
  • 2 κουτ. σούπας βασιλικός
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανός
  • 4 φιλέτα μοσχάρι (περίπου 600 γρ)
  • Αλάτι-Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο

Βήμα 2

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μοσχάρι

Βήμα 3

Τα μαγειρεύουμε γυρίζοντας κι από τις δύο πλευρές περίπου για 6 λεπτά

Βήμα 4

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια

Βήμα 5

Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα σκόρδα

Βήμα 6

Προσθέτουμε τα φασολάκια

Βήμα 7

Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον μαϊντανό και το βασιλικό

Βήμα 8

Αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια

Βήμα 9

Σερβίρουμε τα φασολάκια μαζί με το μοσχάρι

Βήμα 10

Τα φασολάκια με μοσχάρι είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή