Φασόλια χάντρες γιαχνί

2014-03-04
Φασόλια χάντρες γιαχνί
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 1:40 h
  • Έτοιμη σε : 1:45 h

Διάλεξε φασόλια ξερά ή χλωρά που μπορείς να καθαρίσεις για ένα απολαυστικό πιάτο φασόλια χάντρες γιαχνί! Είναι μια αγαπημένη ελληνική συνταγή που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια στο τραπέζι.

Υλικά

  • 1 κιλό φασόλια χάντρες καθαρισμένα
  • 2 καρότα σε ροδέλες
  • 1 συσκευασία ντοματάκια αποφλοιωμένα
  • 2 κρεμμύδια ξερά περασμένα από τον τρίφτη
  • 1 κουτ.γλ. μαϊντανό
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • Λίγη πάπρικα
  • Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τα φασολάκια μας αν είναι χλωρά και πλένουμε τις χάντρες

Βήμα 2

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο

Βήμα 3

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 4

Προσθέτουμε τα φασόλια και ανακατεύουμε

Βήμα 5

Προσθέτουμε τα καρότα και τα ντοματάκια

Βήμα 6

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα

Βήμα 7

Προσθέτουμε νερό ίσα να σκεπάσει το φαγητό

Βήμα 8

Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1,5 ώρα

Βήμα 9

Τα φασόλια χάντρες γιαχνί είναι έτοιμα!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή