Φλογέρες με τυρί ανθότυρο και μέλι στο τηγάνι

2015-02-21
φλογερες με ανθοτυρο και μελι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια υπέροχη συνταγή για να φτιάξετε φλογέρες με τυρί ανθότυρο και μέλι στο τηγάνι, ένα πεντανόστιμο ορεκτικό. Συνήθως το προτιμάμε στα εστιατόρια ως πρώτο πιάτο, όμως φτιάχνεται τόσο εύκολα και στο σπίτι και με λίγα υλικά που μπορούμε να το απολαύσουμε όσο συχνά θέλουμε! Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 4 φύλλα κρούστας
  • Λίγο άνηθος
  • 4 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • 4 κουτ.σούπας μέλι
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι- πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ανοίγουμε τα φύλλα και τα αλείφουμε με χτυπημένο αυγό

Βήμα 2

Βάζω το ένα φύλλο πάνω στο άλλο και κόβουμε στη μέση

Βήμα 3

Επαναλαμβάνουμε με τα άλλα δύο φύλλα

Βήμα 4

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το ανθότυρο με το κρεμμύδι, τον άνηθο και ελάχιστο αλατοπίπερο

Βήμα 5

Γεμίζουμε τα φύλλα και τυλίγουμε σε ρολό

Βήμα 6

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι

Βήμα 7

Τηγανίζουμε τις φλογέρες σε χαμηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά

Βήμα 8

Τις τοποθετούμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με μέλι

Βήμα 9

Οι φλογέρες με ανθότυρο και μέλι είναι έτοιμες

 

Tips

  • Μπορείτε να πασπαλίσετε και με σουσάμι
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή