Φλογέρες νηστίσιμες γλυκό με ινδοκάρυδο

2015-03-05
φλογέρες γλυκο με ινδοκάρυδο
  • Σερβίρεις : 24
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια ξεχωριστή συνταγή για να φτιάξετε φλογέρες νηστίσιμες γλυκό με ινδοκάρυδο, ένα λαχταριστό γλύκισμα σιροπιαστό που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Είναι ιδανικό για κέρασμα μετά από ένα εορταστικό γεύμα αλλά και για απογευματινό γλυκό. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε! Καλή επιτυχία!

Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας
  • Μισό κιλό ινδοκάρυδο
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • Μισή κούπα λάδι
  • Μισή κούπα χυμός από πορτοκάλι
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2,5 κούπες νερό
  • Χυμός από μισό λεμόνι
  • 1 κιλό ζάχαρη

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το ινδοκάρυδο με μια κούπα ζάχαρη, το λάδι, τον χυμό και το ξύσμα από πορτοκάλι

Βήμα 2

Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση

Βήμα 3

Αλείφουμε με λάδι τις λωρίδες και βάζουμε λίγη γέμιση στην άκρη

Βήμα 4

Τυλίγουμε σε ρολό όχι πολύ σφιχτά και τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί

Βήμα 5

Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 25 λεπτά

Βήμα 6

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τον χυμό λεμόνι

Βήμα 7

Περιχύνουμε τις φλογέρες με το σιρόπι και αφήνουμε να απορροφηθεί

Βήμα 8

Οι φλογέρες νηστίσιμες γλυκό με ινδοκάρυδο είναι έτοιμες

 

Tips

  • Αφήστε τις φλογέρες με το σιρόπι για περίπου 5 ώρες σε σκεπασμένο ταψί μέχρι να απορροφηθεί
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή