Χοιρινό Ψαρονέφρι με Μέλι

2013-04-26
χοιρινο ψαρονεφρι με μελι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια πάρα πολύ νόστιμη και διαφορετική από τα συνηθισμένα συνταγή. Το χοιρινο ψαρονεφρι με μελι είναι ένα πιάτο που σίγουρα θα μαγέψει τους πάντες. Με ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια καταπληκτική γεύση που θα τους κερδίσει όλους. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και γράψε μου τα σχόλιά σου εδώ παρακάτω στη σελίδα.

 

Υλικά

  • 2 ψαρονέφρια κομμένα σε φέτες
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα δενδρολίβανου
  • αλάτι
  • μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπωλάκι ανακατεύεις τη μουστάρδα με το μέλι.

Βήμα 2

Σωτάρεις το κρέας σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.

Βήμα 3

Μόλις πάρει χρώμα ρίχνεις το δενδρολίβανο.

Βήμα 4

Προσθέτεις 100 ml νερό, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 5

Αφήνεις να βράσει περίπου 15 λεπτά σκεπασμένο.

Βήμα 6

Ρίχνεις το μείγμα της μουστάρδας και ανακατεύεις.

Βήμα 7

Μόλις πάρει μια βράση το κατεβάζεις από τη φωτιά.

Βήμα 8

Συγχαρητήρια το χοιρινο ψαρονεφρι με μελι είναι έτοιμο. Καλή όρεξη.

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.3 / 5)

4.3 5 9
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

9 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή