Χυλοπίτες με σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, πιπεριές και τυρί φέτα

2014-10-02
χυλοπιτες με σαλτσα ντοματας
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξεις γρήγορα και απλά χυλοπίτες με σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, πιπεριές και τυρί φέτα, ένα πολύ χορταστικό αλλά και νόστιμο πιάτο. Ένα από τα αγαπημένα της ελληνικής κουζίνας γιατί αναδεικνύει όλη τη νοστιμιά των υλικών, τα οποία μπορεί να μην είναι πολλά αλλά ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 1 πακέτο χυλοπίτες
  • ελαιόλαδο
  • 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • 500 γρ. ντοματοχυμός
  • 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

Διαδικασία

Βήμα 1

Βράζουμε τις χυλοπίτες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 3

Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές και το σκόρδο

Βήμα 4

Προσθέτουμε τον ντοματοχυμό και λίγο νερό

Βήμα 5

Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα και αλατοπιπερώνουμε

Βήμα 6

Ρίχνουμε τις χυλοπίτες στη σάλτσα και προσθέτουμε τη φέτα

Βήμα 7

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε

Βήμα 8

Οι χυλοπίτες με σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, πιπεριές και τυρί φέτα είναι έτοιμες

 

Tips

  • Πρόσθεσε τα μυρωδικά της επιλογής σου!
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φρέσκιες ντομάτες τριμμένες
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή