Ψαροκεφτέδες νηστίσιμοι

2014-09-06
ψαροκεφτεδες νηστισιμοι
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 1:05 h
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 60m
  • Έτοιμη σε : 2:05 h

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για ψαροκεφτέδες νηστίσιμους, ένα τέλειο φαγητό για τις μέρες της Σαρακοστής αλλά και για όλο το χρόνο. Είναι τόσο νόστιμο που σίγουρα θα θέλετε να το φτιάξετε αρκετές φορές. Είναι ιδανικό για μικρά παιδιά αλλά και σαν ορεκτικό σε τραπέζια με φίλους. Δοκιμάστε το!

Υλικά

  • 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 4 κουτ.σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • 1 ντομάτα τριμμένη
  • 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 αυγό
  • 6 κουτ.σούπα βρώμη
  • Λίγο δυόσμο (ή και βασιλικό)
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το ψάρι με τη ντομάτα, το δυόσμο, αλάτι-πιπέρι, αυγό, γιαούρτι, ελαιόλαδο και κρεμμύδι

Βήμα 2

Προσθέτουμε τη βρώμη ίσα για να σφίξει το μείγμα

Βήμα 3

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για μία ώρα

Βήμα 4

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200

Βήμα 5

Πλάθουμε κεφτέδες και βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί

Βήμα 6

Ψήνουμε για περίπου μία ώρα

Βήμα 7

Οι ψαροκεφτέδες νηστίσιμοι είναι έτοιμοι!

 

Tips

 

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή