Ψαρονέφρι αλά κρεμ με μανιτάρια

2014-05-14
Ψαρονεφρι αλα κρεμ με μανιταρια
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια ιδιαίτερη συνταγή για ψαρονέφρι αλά κρεμ με μανιτάρια, ιδανικό κυρίως πιάτο για ένα επίσημο τραπέζι.

Υλικά

  • 650γρ. ψαρονέφρι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια ή 180 γρ. φρέσκα
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • 1 κουτ.σούπας θυμάρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι –πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι

Βήμα 2

Σοτάρουμε το ψαρονέφρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια

Βήμα 4

Ανακατεύουμε για 4 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί

Βήμα 5

Αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε πιπέρι και θυμάρι

Βήμα 6

Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος

Βήμα 7

Σιγοβράζουμε ανακατεύοντας για 10 λεπτά

Βήμα 8

Το ψαρονέφρι αλά κρεμ με μανιτάρια είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις στη σάλτσα και λίγη μουστάρδα!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.8 / 5)

4.8 5 5
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

5 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή