Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί και μπέικον

2014-08-12
ψαρονεφρι γεμιστο με τυρι και μπεικον
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια πολύ καλή συνταγή για να φτιάξεις εύκολα ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί και μπέικον, ένα πιάτο που αρέσει σε όλους κι είναι ιδανικό για βραδιές με φίλους, για μπάρμπεκιου αλλά και για πιο επίσημα τραπέζια αφού μπορεί να σερβιριστεί και σαν ορεκτικό εκτός από κυρίως πιάτο. Γίνεται χωρίς κόπο και η γέμιση είναι πολύ νόστιμη.

Υλικά

  • 700 γρ. ψαρονέφρι
  • 6 φέτες μπέικον τηγανισμένο και κομμένο
  • 90 γρ. τυρί γκούντα
  • 1 κουτ.σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Μισή πιπερία jalapeno κομμένη
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Ανοίγουμε το ψαρονέφρι στη μέση και το χτυπάμε για να πλατύνει

Βήμα 2

Βάζουμε μέσα τη γέμιση από τυρί, μπέικον, πιπεριά και πιπέρι

Βήμα 3

Τυλίγουμε το κρέας και το δένουμε με σχοινί

Βήμα 4

Το λαδώνουμε και αλατίζουμε

Βήμα 5

Ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα και για 10 λεπτάκια στο γκριλ γυρίζοντάς το

Βήμα 6

Το ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί και μπέικον είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Πριν κόψεις το ψαρονέφρι, άφησε το για 5 λεπτά να κρυώσει για να μη σου διαλυθεί
  • Μπορείς να προσθέσεις και άλλα υλικά που σου αρέσουν στη γέμιση
Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή

Recipe Comments

  • antoniapap

    Γεια σας, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θελω αυτο το Σαββατο να δοκιμασω το γεμιστο ψαρονεφρι σε ενα τραπεζι που θα κανω, αλλα με τον αντρα το τελευταιο διαστημα παιρνουμε κατι τυρια της αρλα που μας αρεσουν. Ξερετε αν θα πηγαινε και με καποιο απο αυτα; ευχαριστω.