Ψαρονέφρι με κάρυ

2014-05-12
Ψαρονέφρι με καρυ
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 55m
  • Έτοιμη σε : 1:05 h

Μια πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξεις ψαρονέφρι με κάρυ. Είναι πεντανόστιμη και πολύ απλή, δοκίμασέ την!

Υλικά

  • 1 ψαρονέφρι ενός κιλού κομμένο σε μερίδες
  • 1 κουτ.γλ. κάρυ σε σκόνη
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ.σούπας μαϊντανός
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • 1 κύβος λαχανικών
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Βήμα 2

Σοτάρουμε το ψαρονέφρι από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα

Βήμα 3

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 2 λεπτά

Βήμα 4

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί για 3 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε κύβο λαχανικών που έχουμε διαλύσει σε νερό και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει για 40 λεπτά

Βήμα 6

Μόλις σωθούν τα υγρά προσθέτουμε μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και την κρέμα γάλακτος

Βήμα 7

Σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα και στο τέλος προσθέτουμε το κάρυ

Βήμα 8

Αφήνουμε για ακόμα 5-10 λεπτά

Βήμα 9

Το ψαρονέφρι με κάρυ είναι έτοιμο!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή