Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι

2014-05-24
Ψαρονεφρι με μουσταρδα και μελι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 5m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 25m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μια ξεχωριστή συνταγή για ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Υλικά

  • 600 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε μερίδες
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.σούπας μέλι
  • 2 κουτ.σούπας μουστάρδα
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • Λίγο δενδρολίβανό ή θυμάρι
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο

Βήμα 2

Προσθέτουμε το δενδρολίβανο ή το θυμάρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές

Βήμα 3

Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε (και με λίγο νερό αν χρειαστεί) για ένα τέταρτο

Βήμα 4

Αναμειγνύουμε το μέλι με τη μουστάρδα

Βήμα 5

Το προσθέτουμε στο τηγάνι και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα

Βήμα 6

Το ψαρονέφρι με μέλι και μουστάρδα είναι έτοιμο!

 

Tips

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή