Ψαρονέφρι με μπύρα

2014-06-08
Ψαρονεφρι με μπυρα
  • Σερβίρεις : 4-6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 4:000 h
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 4:20 h

Μια εύκολη συνταγή για ψαρονέφρι με μπίρα που δίνει νοστιμιά στο κρέας! Δοκίμασέ την!

Υλικά

  • 2 ψαρονέφρια (700 γρ)
  • Μισή κούπα μπίρα
  • 1/3 κούπας χυμό λάιμ
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
  • 1 κουτ.γλ. τσίλι
  • Μισό κουτ.γλ. κύμινο
  • 1/4 κουτ.γλ. κόλιανδρο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά

Βήμα 2

Βάζουμε το ψαρονέφρι στη μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο με μια μεμβράνη τουλάχιστον 4 ώρες

Βήμα 3

Το ψήνουμε στο γκριλ μαζί με την μαρινάδα του για περίπου 20 λεπτά

Βήμα 4

Το ψαρονέφρι με μπύρα είναι έτοιμο!

 

Tips

  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μπύρα χωρίς αλκοόλ!
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή